Spring naar inhoud

levitra pillen

Zijn naam stond op de stembus en hij zal degene zijn die in de legislatuur zit, maar Stephen Khan zei dat het een totale teaminspanning was die hem maandagavond gekozen had en St. levitra fk Albert Tory blauw hield.

Op zijn overwinningsfeest bedankte Khan zijn vrijwilligers en zei dat het nooit zonder hen zou zijn gebeurd.

punt dat ik probeer te bereiken is dat het mijn naam is daarboven. Er staat dat ik gewonnen heb, maar ik heb niet gewonnen, levitra pillen we hebben gewonnen. Het was een teaminspanning van start tot finish, zei hij.

Hij zei dat de PC-partij zijn meerderheid in de wetgevende macht behield omdat het erin slaagde zijn boodschap aan de kiezers te verspreiden dat zijn visie het beste was voor de provincie.

kreeg de boodschap door aan de mensen van St. Albert. Het is een hoopvol bericht. Het is een boodschap van visie, zei Khan, levitra pil die maandagavond een van de eerste verklaarde winnaars was, nadat slechts vijf polls waren geteld.

Hij zei de boodschap van premier Alison Redford om Alberta op het wereldtoneel te zetten en de wereld te omarmen in resonantie met kiezers.

gaat over Alberta die vooruitgaat als een leider, niet alleen in Canada en als een Canadese leider, levitrapillen maar die boodschap naar de wereld brengt en een wereldleider is. beloofde de stem van de stad te zijn in de legislatuur.

zal uw zorgen en uw perspectief en vooral uw stem aan deze regering nemen, zei hij.

Hij bedankte ook zijn tegenstanders en zei dat het een goede campagne was geweest.

zijn opmerkelijke mensen die een moedige stap hebben gezet en zichzelf daar buiten zetten. een zakenman, won de partijvoorstelling in januari nadat de zittende Ken Allred besloot om geen andere termijn te zoeken.

Zodra alle resultaten binnen waren, had Khan gewonnen met 10.481 stemmen, ruim voor James Rose, http://levitrapillen.nu de kandidaat van Wildrose, die 4.130 had. Liberale Kim Bugeaud had 2.011, NDP-kandidaat Nicole Bownes had 1.679 en Alberta Party-kandidaat Tim Osborne had 1.195 stemmen.

Burrows arriveerde op Khan-feest om hem te bedanken voor de campagne en feliciteerde hem met de opmerking dat Khan een zeer goed georganiseerde campagne had gevoerd.

ze zijn echt goed voorbereid en ze hebben hun stem uitgebracht, zei Burrows.

Levitra Pillen
Levitra Pillen

De Wildrose-partij, die in de meeste opiniepeilingen was gekoppeld aan de regering, zal in plaats daarvan de officiële oppositie zijn tegen een PC-meerderheid die slechts iets kleiner is dan toen de verkiezingen begonnen. Burrows zei dat het provinciaal resultaat teleurstellend is, maar het feest zal in staat zijn om verder te gaan.

denk dat Danielle [Smith] de komende vier jaar een kans zal krijgen om te laten zien wie zij is, zei hij. https://en.wikipedia.org/wiki/Vardenafil de leider zit nu officieel in de [wetgevende macht] met haar stoel en we zullen in staat zijn om vanaf daar te bouwen. zei dat ze gelooft dat haar partij gekwetst was toen stemmers strategisch en tegen partijen stemden in plaats van de partij te omarmen die ze het meest ondersteunden. Ze zei dat ze niet teleurgesteld was, maar het is reden tot bezorgdheid dat mensen niet in staat waren om te stemmen voor wat ze konden geloven. Tussen nu en de volgende campagne zal de partij moeten herbouwen en zich klaarmaken. Dat betekent voor haar dat ze betrokken zijn bij de gemeenschap buiten de verkiezingen om.

Ik heb geleerd dat betrokkenheid op lokaal niveau niet alleen een beslissing van 28 dagen is. http://levitrapillen.nu wiens partij tijdens de eerste campagne buiten de wetgevende macht was gebleven, zei dat hij kennelijk teleurgesteld was.

We dachten dat we een zeer sterke campagne voerden en we deden alles wat we konden. levitrapillen zei dat hardlopen als een nieuw feest betekende dat de Alberta-partij geen merkloyaliteit had en zich in elke race moest voorstellen.

levitra 20mg
levitra 20mg

het gevoel dat we al die stemmen hebben verdiend. Mensen stemmen vaak langs feestlijnen en voor ons hadden we die geschiedenis niet, dus we moesten echt uitgaan en al die stemmen verdienen. levitra pil de opkomst van de kiezers in deze race was hoger dan de vorige races met 57 procent van de stemmen van Albertanen. In totaal wonnen de pc's 61 zetels, de Wildrose 17, de liberalen hadden er vijf en de NDP eindigde met vier.

OPMERKING: om een ​​opmerking in het reactiesysteem te plaatsen, moet u een account hebben met ten minste een van de volgende services: Disqus, Facebook, Twitter, Yahoo, OpenID. levitra pillen U kunt dan inloggen met uw accountgegevens voor die service. Als u nog geen account hebt, kunt u een nieuw profiel registreren bij Disqus door eerst op de knop "Posten als" te klikken en vervolgens op de link: "Heeft u er geen? Registreer een nieuw profiel". De St. Albert Gazette verwelkomt uw meningen en opmerkingen. We staan ​​geen persoonlijke aanvallen, aanstootgevend taalgebruik of ongefundeerde beschuldigingen toe. We behouden ons het recht voor om opmerkingen te verwijderen die als ongepast worden beschouwd. We behouden ons het recht voor de opmerkingen in te sluiten voor verhalen die als bijzonder gevoelig worden beschouwd. levitra fk Neem voor meer informatie contact op met de redacteur of de uitgever.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *