Spring naar inhoud

intered

Het beeldmateriaal werd getoond op dag vier van een proef die naar verwachting bijna vier weken zou duren. http://www.intered.nl De heer Hollingsworth, die werkte in de Woodrow Wilson-pub in Botchergate, Carlisle, werd op 10 juli vorig jaar dood in zijn huis gevonden nadat hij meerdere steekwonden had opgelopen. levitra bestellen Armstrong, van Warwick Road in de stad, ontkent moord en beweert dat het paar door de mannen werd aangevallen.De jury werd transcripties van de interviews voorgelezen en clips bekeken.Het eerste interview werd negen dagen na de steekpartij gehouden, intered met agenten die Armstrong niet eerder konden interviewen omdat hij op het toneel gewond was bevonden.Hij zei dat hij naar de heer Hollingsworth was gegaan op de dag dat hij stierf en dat er twee in het huis waren, zei hij, toen jongens tegen detectives zeiden dat de achterdeur dicht was, zei Armstrong. was zelfs niet dicht.lagen beide naast ons. Tegen de tijd dat we opkeken waren ze er allebei. werd gevraagd wat het eerste was wat ze zeiden.de drugs en waar het geld? hij antwoorde.

levitra 20 mg
levitra 20 mg
levitra 20mg
levitra 20mg

Toen hem werd gevraagd wat hij deed toen hij hen zag, zei Armstrong: helemaal niet. Ik wist niet wat ik moest doen. mannen, zei hij, begonnen met zoeken. waren als: is het? Waar is het? hij zei. intered Armstrong zei dat hij door een van de mannen met een mes in zijn handen was geslagen.Hij vertelde de politie dat de mannen de keuken begonnen te doorzoeken nadat boven was gezocht.Meneer Hollingsworth, zei hij, werd in de kop en de rug gestoken. http://www.intered.nl Hij vertelde de politie: van hen heeft Luke één keer gestoken en daarna één keer achterin. toegevoegd: ging naar beneden. Ik herinner me dat hij viel. zei dat het laatste dat hij zich herinnerde, in de badkamer was met Luke.had mijn handen op zijn gezicht, hij had de handen op mij, zeggende: het gerechtshof in goede orde kreeg eerder te horen dat de heer Hollingsworth en Armstrong betrokken waren bij de handel in cannabis. levitra pil De jury van de moordzaak van Carlisle toonde foto's van bloedige misdaadscènes.Mevrouw Griffiths legde uit hoe ze bloedspatten had onderzocht die te vinden waren in het semi-vrijstaande huis in Etterby Lea Road, Stanwix, Carlisle, waar het lichaam van de 23-jarige Luke Hollingsworth in juli vorig jaar werd ontdekt.

Mevrouw Griffiths besprak de verschillende soorten bloedspatten, variërend van de druppels die waren gevallen van iemand die bloedde, tot de strepen en spatten op de wanden die uit waren en toonden de verstoorde keuken en bloedvlekken op de sleutel in de achterdeur en op de keukenblind. koorden.De rechtbank hoorde hoe er geen argument is dat het bloed op het raam verblindt en de achterdeursleutel behoort toe aan de 21-jarige Armstrong.Elders in de keuken lagen twee met bloed bevlekte handdoeken. was een groene handdoek, die aan beide kanten extreem aan bloed bevlekt was, legde mevrouw Griffiths uit.http://www.intered.nl DNA-profiel kwam volledig overeen met Jamie Armstrong. Het grootste deel van het bloedspatten was geconcentreerd rond de badkamer, waar Mr Hollingsworth-vriendin hem dood had ontdekt met Armstrong naast hem. intered Op foto's was bloedbad te zien in de bodem van het bad en op vrijwel elk oppervlak uitgesmeerd.Mevrouw Griffiths bracht enkele uren door met uitleggen aan wie elke set bloed kon toebehoren. https://en.wikipedia.org/wiki/Vardenafil Ze concentreerde zich met name op de muur naast het toilet en de achterkant van de toiletdeur, waar een grote bloedvlek laat zien dat iemand tegen de deur en de muur aanzakt, voordat hij naar het toilet gaat. De rechtbank hoorde dat dit bloed van de heer Hollingsworth was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *